Målsättning med hemsidan

Snabb och aktuell information från de olika klubbarna, från styrelse och kansli. Varje klubb väljer vad man vill publicera: träningstider, matchreferat, körschema för föräldrar, information om plantsättning. Det finns hur mycket som helst...
På hemsidan skall våra besökare också hitta aktuella kontaktpersoner, bokningsrutiner, ordningsregler och annat som på olika sätt kan underlätta arbetet att bedriva en bra idrottsverksamhet.

Publicering

I varje klubb finns en ansvarig som fått rättighet (login och password) att publicera. Varje klubb väljer därefter om man vill dela ut rätten till fler personer, tex en per lag, eller om all publicering skall ske via klubbansvarig. Lista på publiceringsansvariga finns till höger på startsidan.
På hemsidan får endast material med anknytning till HIF's verksamhet publiceras. Vid missbruk kommer login och password att återkallas. Vi länkar till de klubbar som har egna hemsidor men respektive klubb ansvarar för innehållet på sina sidor.

Insändare och tips

På startsidan finns funktionerna "Tipsa redaktionen" och "Skicka insändare". Använd gärna de här funktionerna för att tipsa om vad som händer ute i klubbarna! Insändare hamnar hos redaktionen för godkännande före publicering.

2003-11-12/mlg